Кухня по поръчка, топли цветове, МДФ

Просторна кухня по поръчка. Състои се от: горен ред - шкафове изработени от суров МДФ на боя, с витрини и термо плот. Долен ред: фурнирован МДФ с лаково покритие. Предлагаме различни цветове и материали, стандартен обков или обков на BLUM, Salice и др.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Кухня по поръчка, компактна, ПДЧ

Кухня по поръчка за ограничени пространства, изработена от ПДЧ, витрина-стъкло с алуминиеви рамки. Предлагаме материали от различни класове в богата цветова гама.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Елегантна кухня по индивидуална поръчка, ПДЧ

Елегантна кухня изработена от ПДЧ, витрини с алуминиеви рамки и стъкло. Нестандартно изнесен шкаф с котлони и абсорбатор. Предлагаме различни материали и цветове, както стандартен обков и обков на BLUM, Salice и др.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Стилна кухня по поръчка, МДф

В тази кухня е съчетана стилна визия и функционалност.  Горен ред: суров МДФ, бял лак, вградено диодно осветление. Долен ред: фурнирован МДФ дъб с патина. Плотове: бял полиран лак. Предлагаме различни материали цветове по избор на клиента.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Кухня по поръчка, ПДЧ

Малка и удобна кухня по индивидуална поръчка, изработена от ПДЧ. Предлагаме богата гама от материали и цветове, по избор на клиента.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Оранжева кухня по индивидуален проект, МДФ

Кухня по поръчка в оранжев цвят, изработена от МДФ, с термо плот, механизми за вграждане. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, обков и материали.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Кухня по поръчка, гръб стъкло с флорални мотиви, ПДЧ

Кухня в топли, контрастни цветове - бежово и кафяво, изработена от ПДЧ, термо плот, гръб от стъкло с флорални мотиви. Предлагаме различни материали и цветове, обков и уреди за вграждане на водещи търговски марки.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Кухня по поръчка ПДЧ, термоплот

Стилна кухня по поръчка от ПДЧ с устойчив термоплот. Предлагаме различни материали и цветове, обков и уреди за вграждане на водещи търговски марки.

 

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Кухня и всекидневна по индивидуална поръчка, МДФ

Кухня и всекидневна в едно, изработена по индивидуален проект от фурнирован МДФ, цвят венге, чекмеджета от алуминиеви рамки със стъкло. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове. Обков на BLUM, Grass, Salice и др.

Серия МОДЕРНИ мебели

Кухня по индивидуален проект с винарна, МДФ

Съвременна кухня по поръчка, изработена от фурнирован МДФ, цвят венге, горни шкафове в комбинация с бяло, винарна. Предлагаме различни материали и цветове, уреди за вграждане на водещи марки, аксесоари.

Серия МОДЕРНИ мебели

Бяла кухня от МДФ, изчистена линия, индивидуална поръчка

Бяла кухня по поръчка с изнесен остров, изработена от МДФ бял лак, механизми с плавно прибиране, вкопани дръжки, изчистена линия. Предлагаме богата гама материали и цветове, различни видове уреди за вграждане.

Серия МОДЕРНИ мебели

Кухня от масив дъб по индивидуална поръчка

Стилна кухня по поръчка, изработена от масив дъб, термо плот с дъбови швартни, диодно осветление. Предлагаме богата гама материали и цветове, различни марки уреди за вграждане, обков на Grass, , Hettich и др.

Серия МОДЕРНИ мебели

Стилна кухня по поръчка в черно и червено, ПДЧ, черен лакобел

Стилна кухня в черно и червено, изработена по индивидуална поръчка от ПДЧ, черен лакобел, вкопани дръжки, алуминиеви рамки, диодно осветление. Предлагаме богата гама материали цветове, различни марки уреди за вграждане, обков на водещи производители.

Серия МОДЕРНИ мебели

Масивна кухня по поръчка от МДФ с патина, италиански дизайн

Масивна кухня по индивидуална поръчка, изработена от фурнирован МДФ с патина, плотове и гръб от камък гранит, кант дръжки, шкаф за хладилник, диодно осветление. Предлагаме уреди за вграждане на водещи марки, богат избор от материали и цветове.

Серия МОДЕРНИ мебели

Кухня по поръчка от ПДЧ,МДФ с дъбов фурнир и масив

Кухня и трапезария в едно, изработени по индивидуален проект от ПДЧ, МДФ с дъбов фурнир и масив. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове.

Серия МОДЕРНИ мебели

Класическа кухня по поръчка, от масив и МДФ с патина

Кухня по поръчка в класически стил Рустик, изработена от масив и МДФ с патина, включва остров с винарна, шкаф с декоративни дръжки за врата, гардероб. Предлагаме богата гама естествени материали и цветове, обков и аксесоари, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Бяла кухня по поръчка в стил Прованс, масив и МДФ

Бяла, класическа кухня в ретро стил, изработена по индивидуална поръчка от масив и МДФ, с декоративни решетки. Предлагаме различни материали и цветове, обков и механизми, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Кухня по поръчка в класически стил Рустик, масив и МДФ

Просторна бяла кухня в класически стил Рустик, изработена по индивидуална поръчка по италиански дизайн от масив и МДФ, плот от камък. Всекидневна в същия стил можете да намерите в категория Всекидневна и хол. Предлагаме богата гама материали и цветове

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Кухня слонова кост, изработена по поръчка от масив и МДФ

Уютна кухня в класически стил в цвят слонова кост, изработена по индивидуална поръчка от масив и МДФ, със струговани декоративни елементи. Предлагаме различни материали и цветове, обков и механизми, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Кухня в стил Рустик, Вила Вакарел

Уютна кухня в стил Прованс, изработена по индивидуална поръчка от масив и МДФ, със струговани декоративни елементи. Предлагаме различни материали и цветове, обков и механизми по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Класическа кухня по поръчка от масив и МДФ

Кухня по поръчка в класически стил, изработена от масив и МДФ. Предлагаме различни материали и цветове, обков и механизми, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Класическа кухня по поръчка от масив и МДФ

Класическа кухня по поръчка от МДФ и масив, лапмерия, топли цветове, индивидуален дизайн, завършващ профил с шкаф за вино. Кухнята е част от трапезария с декоративна био-камина, радиаторни решетки, декоративна био-камина. Предлагаме богата гама естествени материали и цветове, обков и аксесоари, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Кухня по поръчка, ПДЧ, МДФ с дъбов фурнир, масив

Кухня, изработена от ПДЧ, МДФ с дъбов фурнир, масив. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Имате нужда от помощ за вашия индивидуален проект?

Едмина работи съвместно с дизайнери, които предлагат различни стилове в интериорния дизайн съобразени с актуалните тенденции в обзавеждането. Споделете с нас Вашата идея и ние ще Ви предложим индивидуален проект с уникални интериорни решения. От проект на малък апартамент до цялостно обзавеждане на фамилна къща.

Запитване по проект