Съвременна мебел с уютен и семпъл дизайн, но със свой автентичен и запомнящ се детайл. Това, което създава уют и идентичност на вашия дом. Предлагаме на Вашето внимание галерия от снимки на изработени мебели на наши клиенти, в съвременен италиански дизайн.

Всекидневна и кухня в едно, по поръчка, МДФ

Всекидневна с допълващ елемент към дизайна на кухнята - функционална ракла зад мека мебел, изработена от МДФ. В категория кухни, от серия Модерни, можете да разгледате индивидуалната поръчка кухнята от МДФ. Предлагаме богата гама материали и цветове.

ТВ секция по поръчка, МДФ с патина

ТВ секция изработена по поръчка от МДФ с патина. Предлагаме богата гама от материали и цветове, по избор на клиента.

ТВ шкаф по поръчка, италиански дизайн, МДФ

ТВ шкаф, част от модулна система по индивидуална поръчка, изработен от фурнирован МДФ с патина. Предлагаме богата гама материали и различни цветове, обков и механизми по избор на клиента.

Всекидневна и трапезария по поръчка, ПДЧ, МДФ с дъбов фурнир, масив

Всекидневна и трапезария в едно, изработени отПДЧ, МДФ с дъбов фурнир и масив. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове.

Кухня и всекидневна в едно, ПДЧ, МДФ

Кухня и всекидневна в едно, изработени от ПДЧ и МДФ с дъбов фурнир. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове.

Кухня и всекидневна по индивидуална поръчка, МДФ

Кухня и всекидневна в едно, изработена по индивидуален проект от фурнирован МДФ, цвят венге, чекмеджета от алуминиеви рамки със стъкло. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове. Обков на BLUM, Grass, Salice и др.

Кухня по индивидуален проект с винарна, МДФ

Съвременна кухня по поръчка, изработена от фурнирован МДФ, цвят венге, горни шкафове в комбинация с бяло, винарна. Предлагаме различни материали и цветове, уреди за вграждане на водещи марки, аксесоари.

Бяла кухня от МДФ, изчистена линия, индивидуална поръчка

Бяла кухня по поръчка с изнесен остров, изработена от МДФ бял лак, механизми с плавно прибиране, вкопани дръжки, изчистена линия. Предлагаме богата гама материали и цветове, различни видове уреди за вграждане.

Кухня от масив дъб по индивидуална поръчка

Стилна кухня по поръчка, изработена от масив дъб, термо плот с дъбови швартни, диодно осветление. Предлагаме богата гама материали и цветове, различни марки уреди за вграждане, обков на Grass, , Hettich и др.

Стилна кухня по поръчка в черно и червено, ПДЧ, черен лакобел

Стилна кухня в черно и червено, изработена по индивидуална поръчка от ПДЧ, черен лакобел, вкопани дръжки, алуминиеви рамки, диодно осветление. Предлагаме богата гама материали цветове, различни марки уреди за вграждане, обков на водещи производители.

Масивна кухня по поръчка от МДФ с патина, италиански дизайн

Масивна кухня по индивидуална поръчка, изработена от фурнирован МДФ с патина, плотове и гръб от камък гранит, кант дръжки, шкаф за хладилник, диодно осветление. Предлагаме уреди за вграждане на водещи марки, богат избор от материали и цветове.

Кухня по поръчка от ПДЧ,МДФ с дъбов фурнир и масив

Кухня и трапезария в едно, изработени по индивидуален проект от ПДЧ, МДФ с дъбов фурнир и масив. Предлагаме различни марки уреди за вграждане, богата гама материали и цветове.

Спалня и гардероб по поръчка с декоративни рамки, МДФ

Спалня с ракла и трикрилен гардероб с огледална част и декоративни рамки,  по индивидуална поръчка от МДФ, цвят венге, декоративни рамки от МДФ, цвят бронз. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари за гардероб и механизми.

Бял, шесткрилен гардероб по поръчка, МДФ, фрезовани елементи

Бял, шесткрилен гардероб по индивидуален проект, изработен от МДФ бял гланц, с фрезовани декоративни елементи. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари за гардероби, лифт лостове, по избор на клиента.

Нестандартен гардебор, скосен тован, по поръчка, МДФ

Нестандартен шесткрилен гардероб, изработен по поръчка за скосен таван от МДФ, бял гланц с фрезовани декоративни елементи. Предлагаме богата гама материали и цветове, по избор на клиента.

Гардероб с ТВ шкаф по поръчка, МДФ

Гардероб с вграден ТВ шкаф, изработен от бял МДФ по поръчка. Предлагаме различни материали и цветове, по избор на клиента.

Детско легло от масив по поръчка тип къща

Нестандартно детско легло, тип къщичка, изработено от масив чам, в ярки и весели цветове. Предлагаме различни материали и цветове, по избор на клиента.

Гардероб по индивидуална поръчка, италиански дизайн, масив дъб

Просторен гардероб с модулни елементи за коридор, част от цялостно обзавеждане на апартамент по италиански дизайн, изработен по поръчка от масив дъб. Предлагаме богата гама от материали и цветове, аксесоари и механизми, по избор на клиента.

Апартамент "Бургас"

Цялостно обзавеждане по поръчка на Апартамент „Бургас“, съвременни мебели с уютен и семпъл дизайн
Обзавеждане на апартамент по индивидуален проект, състоящ се от кухня с всекидневна, спалня, детски стаи и коридор. Италиански дизайн в модерен стил, съчетан с функицоналност и уют. Мебелите в спалните са изработени от ПДЧ, кухня и всекидневна от МДФ.
Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари и обков, по избор на клиента.

Имате нужда от помощ за вашия индивидуален проект?

Едмина работи съвместно с дизайнери, които предлагат различни стилове в интериорния дизайн съобразени с актуалните тенденции в обзавеждането. Споделете с нас Вашата идея и ние ще Ви предложим индивидуален проект с уникални интериорни решения. От проект на малък апартамент до цялостно обзавеждане на фамилна къща.

Запитване по проект