Апартаментът на ГАЛА "На Кафе"

 Всекидневна - хол, трапезария и кухня в едно, изработени по поръчка от масив и МДФ, с обли форми, състарени елементи, ръчна дърворезба, с цветова в гамата на топли, землисти тонове. Предлагаме богата гама материали и цветове, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Всекидневна по поръчка, класически стил Рустик

Малка и уютна всекидневна, изработена по индивидуална поръчка от масив и МДФ, ТВ шкаф с елементи от ръчна дърворезба, класическа и изчистена линия на мебелите. Предлагаме различни материали и цветове, аксесоари и други.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Обзавеждане по поръчка към всекидневна, класически стил Рустик

Обзавеждане към всекидневна, част от обзавеждане на апартамент по поръчка в класически стил Рустик. ТВ шкаф, радиаторни решетки и шкаф витрина, изработени от масив и МДФ. Предлагаме богата гама естествени материали и цветове, аксесоари и обков, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Всекидневна класически стип по поръчка, МДФ и масив

Всекидневна и хол в класически стил Рустик, изработени по поръчка от МДФ и масив. Част от цялостно обзавеждане на апартемент. Декоративна био-камина, ламперия с фрезовани елементи от МДФ, телевизионен модул с витринен шкаф. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари и обков, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Имате нужда от помощ за вашия индивидуален проект?

Едмина работи съвместно с дизайнери, които предлагат различни стилове в интериорния дизайн съобразени с актуалните тенденции в обзавеждането. Споделете с нас Вашата идея и ние ще Ви предложим индивидуален проект с уникални интериорни решения. От проект на малък апартамент до цялостно обзавеждане на фамилна къща.

Запитване по проект