Спалня и гардероб по поръчка с декоративни рамки, МДФ

Спалня с ракла и трикрилен гардероб с огледална част и декоративни рамки,  по индивидуална поръчка от МДФ, цвят венге, декоративни рамки от МДФ, цвят бронз. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари за гардероб и механизми.

Серия МОДЕРНИ мебели

Бял, шесткрилен гардероб по поръчка, МДФ, фрезовани елементи

Бял, шесткрилен гардероб по индивидуален проект, изработен от МДФ бял гланц, с фрезовани декоративни елементи. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари за гардероби, лифт лостове, по избор на клиента.

Серия МОДЕРНИ мебели

Нестандартен гардебор, скосен тован, по поръчка, МДФ

Нестандартен шесткрилен гардероб, изработен по поръчка за скосен таван от МДФ, бял гланц с фрезовани декоративни елементи. Предлагаме богата гама материали и цветове, по избор на клиента.

Серия МОДЕРНИ мебели

Гардероб с ТВ шкаф по поръчка, МДФ

Гардероб с вграден ТВ шкаф, изработен от бял МДФ по поръчка. Предлагаме различни материали и цветове, по избор на клиента.

Серия МОДЕРНИ мебели

Спалнята на водещата ГАЛА "На Кафе"

Спалня по поръчка в класически стил Френски Прованс, изработена от масивно дърво в пастелна гама от натурални тонове, беж, брик и бяло. Предлагаме богата гама материали и цветове, различни аксесоари и обков, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Обзавеждане за спалня по поръчка в класически стил Рустик

Обзавеждане за спалня по модел на спалнята на водещата Гала от предаването "На Кафе". Изработена по поръчка от масив и МДФ, спалня, тоалетка и скринове, гардероб с ламели. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари и обков, по избор на клиента

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Класическа спалня по поръчка в стил Рустик, масив и МДФ

Класическа спалня в стил Рустик, изработена по индивидуална поръчка от масив и МДФ. Витринен шкаф, гардероб с тапицерия, с плъзгащи врати и разпределение по избор. Предлагаме богата гама материали и цветове, аксесоари и механизми, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Гардероб по поръчка в класически стил, масив и МДФ

Класически гардероб с ламели, ламперия и декоративни решетки, изработен по индивидуален проект от масив и МДФ, в стил Рустик. Предлагаме богат асортимент от материал и цветове, аксесоари, обков и механизми, по избор на клиента.

Серия КЛАСИЧЕСКИ мебели и "Рустик"

Имате нужда от помощ за вашия индивидуален проект?

Едмина работи съвместно с дизайнери, които предлагат различни стилове в интериорния дизайн съобразени с актуалните тенденции в обзавеждането. Споделете с нас Вашата идея и ние ще Ви предложим индивидуален проект с уникални интериорни решения. От проект на малък апартамент до цялостно обзавеждане на фамилна къща.

Запитване по проект